Városmajori Szabadtéri Színpad
YouTube  Instagram  facebook
Városmajori Szabadtéri Színpad

Program


Volt egy fakatona - Kaláka

Volt egy fakatona - Kaláka

A Kaláka együttes legkedveltebb gyerekdarabjaiból áll Három székláb című műsoruk. A koncerten a Kaláka muzsikusai bemutatják érdekes hangszereiket, lehet velük együtt énekelni, szajkó módra verset mondani, és még közösen muzsikálni is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 11. vasárnap, 10:30

Volt egy fakatona
Kaláka
A koncert hossza közel 60 perc.

A Kaláka együttes legkedveltebb gyerekdarabjaiból áll a Városmajorban bemutatásra kerülő Volt egy fakatona című műsoruk. Felhangzanak többek között a Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Móra Ferenc, Hajnal Anna verseire írott dalok, a sokak által kedvelt lemezek (A pelikán; Nálatok laknak-e állatok?; Ukulele; Az én szívemben boldogok a tárgyak; Bőrönd Ödön; Madáretető) darabjai.

A koncerten a Kaláka muzsikusai bemutatják érdekes hangszereiket, lehet velük együtt énekelni, szajkó módra verset mondani, és még közösen muzsikálni is.

Az előadást óvodásoknak, kisiskolásoknak ajánljuk.

A műsor előadói:
Becze Gábor
Gryllus Dániel
Radványi Balázs

Ajánlatunk


Gubik Petra Junior Príma díjas, Honthy díjas színművész, színházi pályafutása mellett előadóművész-énekesként is tudatosan járja a saját útját. Két évvel ezelőtt adta ki első szólólemezét Ez van, ez! címmel, melyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter Sziámi alkotótársakkal közösen hoztak létre.

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti improvizatív zenei élet egyik meghatározó szereplője és mozgatórugója közel két évtizede. Ezen az estén ismét a több formációból, többek között az Irie Maffiából ismert énekesnővel, Sena Dagaduval egészülnek ki, akivel a kétezres években közösen készített Barabás Lőrinc Eklektric számokat is felelevenítik majd.

Az emberben dúló harc az ösztönök világa és az intellektus között egy szimbolikus színpadi játékban mutatódik meg. A táncosok attraktív tánca és a zenekar ritmikus játéka izzó feszültséget teremt a mozdulatlan nézőben is, a zsigeri érzékelést előtérbe helyezve az intellektuális befogadás helyett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!